Dit belooft een waanzinnig seizoen te worden en Nederland lijkt ondanks alles massaal te willen vergroenen. Voor ons het aangewezen moment om onze dienstverlening te verbeteren, want door iets veel te doen word je er ook beter in. Zo hebben wij de pagina downloads en videos toegevoegd aan onze website en krijgen mensen die een offerteaanvraag indienen tegenwoordig een factsheet van het gekozen pakket.

Samenwerking met GardenPod

In een eerdere blog schreven wij al over sedum op je tuinkantoor. Dit bericht kwam natuurlijk niet zomaar uit de hemel vallen. Begin dit jaar zijn wij namelijk de samenwerking aan gegaan met GardenPod.nl en dat gaat tot nu toe vlekkeloos! De basismodellen komen in zes verschillende uitvoeringen, maar elk project is maatwerk. Zo kunnen klanten zelf kiezen wat er op het dak mag komen. Je raadt het al, je kunt ook kiezen voor sedum!

Samenwerking met GardenPod

Sowieso zijn alle GardenPods klaar voor een sedumdak. Ze zijn namelijk voorzien van EPDM als dakbekleding, dus op een later moment kan er altijd nog een groen dak op geplaatst worden. Een GardenPod wordt in één dag geplaatst. Daarom worden onze lichtgewicht sedumtrays in de ochtend geleverd, zodat deze dezelfde dag nog het dak op kunnen.

Blije klanten, reviews en foto’s

Geweldig om te zien hoe klanten onze dienstverlening en producten ervaren! Vooral omdat we hier aardig wat tijd ingestoken hebben. Fijn om te zien dat het werkt. Wij houden goed contact met onze klanten. Daarin begeleiden wij van A tot Z bij het aanschaffen van een groen dak en vragen ook om feedback. Dit vertaald zich terug in leuke foto’s, blije klanten en mooie reviews.

Klant foto's maand maart sedumdak seizoen

Wil jij ook zo’n groendak? Dat kan!

Vraag een offerte aan of bestel gemakkelijk via onze webshop. Zit je vol met vragen en wil je liever mailen of bellen? Neem dan gerust contact op via info@sedumspecialist.nl of bel naar 085 1305 495 wij staan je graag te woord.