INFORMATIE OVER DE SEDUM SPECIALIST

GEGEVENS SEDUM SPECIALIST

Adres: Edisonweg 1, 3404 LA IJsselstein
(Let op: geen bezoekadres)

E-mail: info@sedumspecialist.nl

Tel: 085 – 1305 495

KVK: 85190039

BTW: NL863540429B01

IBAN: NL36INGB 067 523 1698

VEEL GESTELDE VRAGEN

In veel gemeenten zijn er subsidie-regelingen voor de aanschaf van een groendak en de kosten voor mogelijke inspectie. Helaas is dit nog niet landelijk vastgesteld en dus overal verschillend. Bekijk hier de subsidies per gemeente.

Jouw sedum groendak wordt geleverd op pallet(s) en met een internationale vrachtwagen op de afgesproken datum. Jouw bestelling wordt gelost naast de vrachtwagen. Normaal gesproken worden de materialen in de loop van de dag geleverd. Bespreek met ons het leveringsmoment.

Wij leveren de materialen op een locatie die met jou is afgestemd.

Jazeker! Sedum is een natuur product en de kleur kan afwijken van foto’s en verwachtingspatroon. Maar wees gerust, omdat het om een natuur product gaat, kleurt jouw dak met het seizoen mee. Onderhoud jij af en toe netjes je groendak dan groeit en kleurt jouw dak rustig door!

Het groendak kan gedurende het hele jaar geïnstalleerd worden wanneer het niet vriest. Bij vochtig weer zijn er geen extra maatregelen nodig en bij droog en warm weer raden wij aan om de substraat laag eerst goed nat te maken.

Op deze manier blijven de vegetatiematten mooi en kunnen ze snel wortelen in het groeimedium. Na het bestellen begeleiden we jouw met handige tips en uitleg.

Jazeker! Een groendak is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Daarom adviseren wij jouw groendak 2 keer per jaar te bemesten en om regelmatig te kijken of er onkruid op het dak groeit.

Bij perioden van droogte die langer duren dan 3 weken raden wij ook aan je sedumdak zo nu en dan te besproeien met water.

KOM IN CONTACT EN STEL HIER JE VRAGEN

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING?