LEVERING & TRANSPORT

Jouw groendak wordt geleverd op pallets en met een vrachtwagen op de afgesproken datum. Jouw bestelling wordt gelost naast de vrachtwagen. Normaal gesproken worden de materialen in de loop van de dag geleverd. Bespreek met ons het leveringsmoment.

Wij leveren de materialen op een locatie die met jou is afgestemd.

Afhankelijk van jouw bestelling in de webshop worden de eventuele bezorgkosten berekend. Indien je geen totaalpakket aanschaft geldt er een andere bezorging. Jouw pakket wordt dan via PostNL verstuurd naar het gewenste afleveradres.

Doorgaans kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren. Het aflever-moment is met jouw in overleg. Bij twijfel neem dan contact met ons op, we bekijken samen de mogelijkheden.

Wij leveren op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Bespreek met onze de precieze locatie van de levering. Indien daarvoor een parkeerplaats of stoep vrijgehouden moet worden ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Houdt rekening met het aantal pallets. Dit zullen wij tijdig communiceren.

BETAALINFORMATIE

Betalen kan bij ons gemakkelijk via iDeal of met een Creditcard. Indien je een offerte aanvraag hebt gedaan en akkoord gaat ontvang je van ons een e-mail met daarin een betaallink. Wens je liever anders te betalen? Laat het ons weten via onze contactpagina.

In heel veel gevallen kun je via jouw gemeente of waterschap subsidie aanvragen. Dit kan oplopen tot 50% van het aankoopbedrag. Bekijk hier onze pagina over groendak subsidie en kijk of jouw gemeente mee doet.

Wij vinden het geen probleem om je hier een handje mee te helpen. Houdt sowieso rekening met een verwerkingstijd van 8 tot 12 weken, afhankelijk per gemeente. Zorg dus sowieso dat je op tijd met je aanvraag. Bekijk per gemeente welke documenten je moet aanleveren. Toch vragen? Laat het ons weten!

GARANTIE & RETOURNEREN

In overleg mag je alle producten met uitzondering van de sedummatten aan ons retourneren. De vegetatie is een biologisch product en dat kunnen wij helaas niet terug nemen. Denk dus goed na over je aankoop! Let op! Sedummatten kunnen kleur verschil hebben en heeft een begroeiing van plusminus 95%.

Overleg met ons de mogelijkheden en transport voor het terug sturen van de producten. De verzendkosten zijn voor de klant. Na ontvangst krijg je het beschuldigde bedrag teruggestort op je rekening.

Wij zullen na ontvangst van de retournering het bedrag binnen 48 uur aan je terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Wil je het bedrag op een andere rekening laten terugstorten laat het ons dan weten.

Het beste kun je ons even bellen. Samen bespreken wij de retourzending. Stuur je liever een bericht dan kan dat via ons formulier op de contactpagina.

TIPS, FEEDBACK EN KLACHTEN

Een goede service verlening staat bij ons hoog in het vaandel! Schroom dus niet als je klachten hebt over de geleverde materialen en/of onze service. Wij willen hier oprecht leer uit trekken en onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Stuur ons dan een e-mail of vul het formulier in op onze contactpagina.

Daar zouden wij heel blij mee zijn! Wij proberen elke week opnieuw het beste uit ons bedrijf te halen. Tips & Tricks, waar ook vandaan zijn ons heel waardevol. Stuur jouw bericht via het formulier op onze contactpagina. We zullen aan je denken 😉