2022: een jaar vol groen

Het afgelopen jaar hebben we bij de SedumSpecialist de nodige tijd en energie gestoken in het blij maken van onze klanten. Het is dan ook geweldig om te zien hoe onze klanten onze inzet waarderen en meer dan tevreden zijn met een groen dak. Omdat wij hier ook heel enthousiast van worden delen we graag de leukste plaatjes van 2022!

Groen dak plaatje

Onze persoonlijke aanpak

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen achterblijven met een groendak, maar ook met een voldaan gevoel. Vanaf het moment dat een klant ons benadert voor het aanschaffen van een groen dak, helpen wij door het hele proces. We zorgen ervoor dat ze de juiste informatie krijgen. Hierdoor maken ze de juiste beslissing voor de aankoop van het groene dak. Daarnaast vragen we onze klanten om feedback en suggesties, zodat we onze groene daken nog beter kunnen maken en de tevredenheid ook stijgt!

groen dak op schuur

Groene dromen die uitkomen

Omdat we erg benieuwd zijn hoe het met de groene daken van onze klanten gaat, hebben we ze gevraagd om het mooiste kiekje te sturen. En wat zijn we blij met de geweldige foto’s die we hebben ontvangen! Het is prachtig om te zien hoe onze klanten genieten van de voordelen van de groene daken. Het geeft ons een goed gevoel om te zien dat de moeite die wij hierin hebben gestoken gewaardeerd wordt.

leukste plaatjes

Het groene dak dat bij jou past

Wil jij ook een dak vol groen? Dan zit je bij ons helemaal goed! We blijven in de toekomst ons best doen om onze klanten te voorzien van de beste groene daken en ze het beste te adviseren over het groendak dat bij hun past. We kunnen niet wachten om meer te horen van onze klanten en nog meer van zulke leukste plaatjes te ontvangen!

collage sedumdaken