Deze week is team SedumSpecialist op bezoek geweest bij de grootste kweker van sedumplanten. Dé grootste sedumkweker van Europa Sempergreen houdt hoofdkantoor in Odijk, voor het team om de hoek. Met als doel: bijkletsen, bijleren en foto’s maken.

“De wereld elke dag een beetje groener maken”

Sempergreen is opgericht in 1996 en wil sinds de oprichting de wereld elke dag een beetje groener maken. Als marktleider hebben zij alle kennis in huis op het gebied van de kweek van sedummatten en het groen maken van daken. Inmiddels is Sempergreen de grootste sedumkweker van Europa.

Onze website mag nodig weer wat nieuw beeldmateriaal krijgen en dat was het voornaamste doel van ons bezoek. Verder werden wij uitgenodigd voor een rondleiding, een koude cola, en een goed gesprek. Dit lieten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan en donderdag 3 juni was het dan zover! Wouter, Stef en Jens reden met een glimlach richting Odijk voor dit gezellige bedrijfsbezoek.

Achter de schermen bij de sedumkweker!

Na een warm ontvangst in de ruime vergaderzaal begonnen we de middag met koetjes, kalfjes en een drankje. Na wat zakelijk geneuzel startte het leukste gedeelte van het bezoek: de rondleiding met fotoshoot. Goed om weer even een kijkje te nemen in de keuken! Na enkele foto’s bij de afdeling transport verhuisde het gezelschap richting de velden. Honderden meters aan sedummatten, cassettes en trays liggen daar klaar te stomen om misschien wel ooit op jouw dak te liggen. 😉

Sedummatten en Trays

Interessant voor het hele team om meer te weten te komen over het productieproces. Het bezoek zorgde dan ook voor nog meer feeling met het product. We noemen ons natuurlijk niet voor niks de SedumSpecialist! Na wat leuke foto’s op de velden was het tijd om huiswaarts te keren. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking met Sempergreen en dragen ook graag bij aan een groenere wereld!

Vrolijke groet, Team SedumSpecialist