Bij een unieke samenwerking hoort een idem website en deze staat vanaf nu online! Een website is naar onze mening nooit af, maar deze versie dient als een prima basis om door te ontwikkelen. Wij zullen de website wekelijks updaten om jouw als klant steeds beter te bedienen.

Bestel jouw groene dak online

Onze webshop is geopend! Bekijk en vergelijk onze pakketten en maak een keuze. Voer het aantal m² in en houd rekening met 5 tot 10% snijverlies afhankelijk van de vorm van jouw dak. Bestel de nodige groendak toebehoren en plaats je bestelling. Vind je het lastig om in te schatten hoeveel je van iets nodig hebt? Dan kun je altijd onze Jens bellen. Een offerte aanvragen mag natuurlijk ook. 😉

Doe-het-zelf of laten aanleggen?

Op de pagina Groendak aanleggen vind je alles om zelf aan de slag te gaan, zoals video’s en afbeeldingen met tekst en uitleg. Wil je liever dat jouw groene dak door een professional aangelegd wordt, dan is dat ook een optie. Onze Jens weet er alles over! Mail ons, geef een belletje of stuur een berichtje via WhatsApp.

Informatief en gebruiksvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren. Ook willen wij op onze website het bestellen van een groendak steeds makkelijk maken. Zo bieden wij informatie over subsidies, onderhoud en zijn wij bezig met basis pakketten voor verschillende situaties. Dit laatste zal gaandeweg 2021 in onze webshop verschijnen. Kortom, er is nog genoeg werk aan de (web)winkel.

Bedankt voor het lezen! Groetjes team SedumSpecialist