Wij zijn natuurlijk het gehele jaar druk met groene projecten en vinden het ook leuk om daarmee bezig te zijn. Zo komen er geregeld toffe samenwerkingen langs op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Een website die daar veel van weg heeft is GreenLike.nl. Via deze webshop is het mogelijk om verticale groen systemen te kopen.

“Binnen GreenLike komen design, innovatie en groen perfect samen”

Hoe leuk is het om elkaar een beetje te steunen en zo ook te promoten? We doen ook nog eens ongeveer hetzelfde alleen GreenLike doet dit verticaal. De webshop biedt op dit moment systemen voor echte planten voor indoor gebruik. Bijvoorbeeld een planten schilderij of een volledig groene wand.

Groene wand van GreenLike LivePanel

Green Wall of groene wand?

De naam zegt hetzelfde maar het merendeel vindt Green Wall beter klinken. Een groene wand is natuurlijk iets wat over de hele wereld bekend is. In de shop van GreenLike zijn er twee soorten groene wanden. Nummer één is een groene room-divider die je aan weerszijde kunt voorzien van planten. De tweede optie zijn de LivePanels welke in 4 verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Daarmee creëert iedereen de perfecte groene wand met levende planten.

Helemaal hip! Een planten schilderij.

Naast de groene wand oplossingen zijn er nog twee soorten schilderijen waar je echte planten in kunt plaatsen. De meest verkochte is de LivePicture Go van 50×50 cm. Dit schilderij komt in 3 verschillende kleuren. Het systeem achter de planten geeft geleidelijk water af waardoor je maar eens in de 3 a 4 weken water hoeft te geven. De grote broer van de GO zijn de gewone LivePictures. Deze komen in 3 verschillende kleuren en 4 verschillende maten. Binnenkort ook in zwart verkrijgbaar!

Groene wand en Levend planten schilderij

GreenLike zoekt duurzame producten.

Naast de webshop met verticale groen systemen is GreenLike verder opzoek naar producten die aansluiten bij hun missie. De website staat wat dat betreft nu nog een klein beetje in de kinderschoenen maar er wordt hard gewerkt aan een beter productaanbod op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Heb jij een product wat hier bij aansluit of heb je en goede tip? De heren en dames van GreenLike staan altijd open voor tips, nieuwe producten en feedback.