Het is zover, ook de zuiderburen kunnen bij ons terecht. Vanaf heden staat ook .be online; SedumSpecialist.be. Belgen konden natuurlijk al via onze .nl webshop bestellen, maar deze nieuwe website zal dit een stuk eenvoudiger maken. De aankomende tijd zullen we deze website dan ook aanpassen naar Belgische maatstaven.

Bestel jouw groene dak online

De Belgische webshop is dus bij deze een feit! Qua producten zal er niks veranderen. Wat er wel zal wijzigen is de informatievoorziening op het gebied van subsidieregelingen per gemeente en mogelijk ook in transportkosten. De webshop is nieuw voor Google dus het zal nog wel even duren voordat heel België ons heeft gevonden. Tot die tijd zullen wij de website nog flink onder handen nemen.

sedummatten foto kweker

Doe-het-zelf of laten aanleggen?

Op de pagina Groendak aanleggen vind je alles om zelf aan de slag te gaan, zoals video’s en afbeeldingen met tekst en uitleg. Wil je liever dat jouw groen dak door een professioneel bedrijf aangelegd wordt, dan is dat ook een optie. Onze Wouter weet er alles over! Mail ons of geef een belletje, we nemen bijna altijd op. 🙂

Informatief en gebruiksvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren. Ook willen wij op onze website het bestellen van een groen dak steeds makkelijk maken. Zo bieden wij informatie over subsidies, onderhoud en zijn wij bezig met basis pakketten voor verschillende situaties. Dit laatste zal gaandeweg 2021 in onze webshop verschijnen. Kortom, er is nog genoeg werk aan de (web)winkel.

Bedankt voor het lezen! Groetjes team SedumSpecialist