Koop hier sedum voor op je dak

Wil jij sedum op je dak aanleggen? Op deze pagina vind je alles over de voorbereiding, het bestellen en het plaatsen van een groendak.

Met de hulp van de SedumSpecialist kun jij als particulier of bedrijf helemaal zelf een groendak realiseren. In onze webshop vind je complete sedumpakketten én de nodige toebehoren. Kun je wel wat hulp gebruiken? We kijken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Hiervoor kun je ons offerteformulier invullen. Daarnaast vind je op onze website alle informatie die je nodig hebt over het onderhoud, het zelf plaatsen van sedum, de voordelen die het biedt en de subsidies.

sedummatten kopen voor jouw groendak

Voorbereiding van sedum op je dak

Voordat je één van onze sedumpakketten besteld om een groendak te maken, is het van belang om allereerst over de nodige informatie te beschikken. Is jouw dak bijvoorbeeld wel geschikt om het gewicht van de sedummatten te dragen? Heb je nog extra materialen nodig om jouw groendak te onderhouden? En zit het met het aanvragen van subsidie? Allerlei vragen die belangrijk zijn bij het kopen van sedum. Kom je er zelf niet helemaal uit? Stuur dan een bericht. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ben je van plan om zelf je groene vingers uit de mouwen te steken? Bekijk dan vooral onze video over het aanleggen van een groendak of lees onze instructies.

Bestellen van sedum

Goed, inmiddels ben je uitstekend op de hoogte van alles wat je zou moeten weten over sedum. Tijd om een pakket te kopen die perfect bij jou past! Heb je al voor ogen welke het moet worden, dan kun je deze eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Wil je liever nog extra advies van een professional, vraag dan een offerte aan, dan kijken wij samen met jou wat er allemaal nodig is voor jouw groendoek.

Plaatsen van sedum

Wist je dat sedummatten vrij eenvoudig zelf te plaatsen zijn? Op onze website vind je een uitgebreide uitleg én diverse video’s waarin je leert hoe je zelf sedum op je dak kunt aanleggen. Meer informatie hierover lees je hier. Wil je het plaatsen van sedum liever uitbesteden? Wij helpen je graag aan een partij die jou helpt bij het plaatsen van jouw groendak!

Sedummatten kopen groen dak
sedummatten grind
Groene-daken

Subsidie op groendaken

In sommige gevallen krijg je wel tot 50% subsidie op de aanschafwaarde van je groendak. Lees hier of jouw gemeente mee doet.

Voordelen sedum kopen

Waarom zou je eigenlijk een groendak nemen? Wij leggen aan je uit wat de voordelen zijn van sedum op je dak.

ADVIES VRAGEN MAG ALTIJD!

Iedereen een groendak is onze missie

GEEN KEUZE STRESS, WIJ LEGGEN HET AAN JE UIT!

SedumSpecialist biedt 4 groendak pakketten

Sedumtray / cassettes Click ‘n Go per m² (85mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €63,95.Huidige prijs is: €55,00. incl BTW

Sedumtray Click ‘n Go Light per m² (75mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €56,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Pakket Traditioneel per m² (80-90 mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €54,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Pakket Lichtgewicht per m² (70mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €46,95. incl BTW

Sedummatten kopen en zelf plaatsen. Hoe doe je dat precies?

Sedum voor op jouw groendak

Zelf aan de slag? Bekijk hier hoe je zelf een traditioneel groendak aanlegt. Deze handige video van 5 minuten legt het volledig aan je uit.

Binnenkort start de verkoop van cassettes

Wij starten binnenkort met de verkoop van Sedumtrays, ook wel cassettes genoemd. Op aanvraag zijn deze al leverbaar.