Sedum kopen online, waar moet je op letten?

Wil jij sedum voor jouw groendak online kopen? Wij laten je graag kennismaken met de voordelen én leggen je uit waar je op moet letten, hoe je het zelf kunt aanleggen en of je er in jouw gemeente subsidie voor kunt krijgen.

Wij van de SedumSpecialist, ook wel bekend als dé specialist in groendaken, helpen particulieren en bedrijven bij het informeren, kopen en aanleggen van sedummatten. Middels de informatie op onze website willen we je zoveel als mogelijk helpen bij het realiseren van je eigen groendak. Zo kun je bij ons sedumpakketten kopen en laten bezorgen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om zelf je groene vingers uit de mouwen te sterken of het plaatsen door een, op ons advies, andere partij te laten doen. Verder vind je hier veel gestelde vragen op het gebied van sedum en alle informatie die je nodig hebt over subsidie, het zelf plaatsen van sedum, het onderhoud en nog veel meer!

Voorbereiding sedum kopen online

Goed, je wilt dus graag een groendak. Maar voordat je een sedumpakket in je digitale winkelkarretje stopt, is het goed om eerste over bepaalde vragen na te denken. Is jouw dak bijvoorbeeld wel geschikt als groendak? Hoeveel m² heb je in totaal nodig? En heb je nog speciale materialen nodig om je huidige dak te beschermen tegen wortelvorming? Kortom, genoeg vragen om af te gaan voordat je ons offerteformulier invult.

Bestellen van sedum

Heb je alle bovenstaande informatie inmiddels allemaal op een rijtje? Mooi, dan kun jouw sedumpakket gaan bestellen! Bij de SedumSpecialist kun je kiezen uit twee opties. Zo kun je zelf je eigen groendak samenstellen met één van onze pakketten en vervolgens bestellen via onze webshop. Ben je er niet helemaal zeker van welk pakket het beste bij jouw dak past? Dan kun je altijd een uitgebreide offerte aanvragen.

Plaatsen van sedum

Wist je dat het aanleggen van je eigen groendak appeltje-eitje is? Het wordt al helemaal eenvoudig met onze uitgebreide uitleg en diverse instructievideo’s. Zo heb je binnen no-time de sedummatten op je dak geplaatst. Besteed je dit liever uit? In dat geval helpen we je graag aan een partij die voor jou het groendak plaatst.

Sedum kopen Groendak plaatsen woonhuis
Sedum kopen groendak schuur woonhuis
Kopen Groendak zelf plaatsen thuis
ADVIES VRAGEN MAG ALTIJD!

Iedereen een groendak is onze missie

Voordelen van online sedum kopen

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een groendak? Wij leggen graag aan je uit wat de voordelen zijn van sedum op jouw dak.

Subsidie op groendaken

Steeds meer gemeenten bieden subsidie op groendaken. In sommige gevallen tot wel 50% op de aanschafwaarde.

GEEN KEUZE STRESS, WIJ LEGGEN HET AAN JE UIT!

SedumSpecialist biedt 4 groendak pakketten

Sedumtray / cassettes Click ‘n Go per m² (85mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €63,95.Huidige prijs is: €55,00. incl BTW

Sedumtray Click ‘n Go Light per m² (75mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €56,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Pakket Traditioneel per m² (80-90 mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €54,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Pakket Lichtgewicht per m² (70mm dik)

Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €46,95. incl BTW

Sedum online kopen en vervolgens zelf plaatsen. Hoe doe je dat?

Traditioneel groendak zelf plaatsen

Bekijk hier hoe je zelf een traditioneel groendak plaatst. Deze handige video van 5 minuten legt het volledig aan je uit.

Binnenkort starten wij met cassettes

Wij starten eerdaags met de verkoop van Sedumtrays ook wel cassettes genoemd. Deze zijn makkelijk te plaatsen, kijk maar.