De prijs van Sedum per vierkante meter (m2) varieert per type sedumdaken & het gemak van aanleggen. Het heeft dus vooral te maken met de keuzes die je zelf kunt maken. Als je voor cassettes gaat geeft dat bijvoorbeeld een hele andere prijs dan wanneer je voor matten gaat. Binnen deze uitleg gaan we uit van Sedummatten.

De actuele prijzen van de matten per m2 vind je in de webshop, deze prijzen worden regelmatig ge-update vandaar dat we de prijzen zelf niet in de tekst opnemen.
Bij deze prijzen gaan wij niet uit van losse sedum maar van complete pakketten, zo hoef je geen rekening meer te houden met het zelf planten, de verschillende benodigde lagen en dergelijke. De prijs op onze webshop is all in, je hoeft het alleen zelf nog te (laten) leggen.

Wij van SedumSpecialist houden van gemak, daarom zijn wij aanbieder van complete Sedumpakketten die je eenvoudig aanlegt op je dak.

Het enige wat je na het aanleggen nog moet doen is het eens in de zoveel tijd onderhouden, bijvoorbeeld met een goede bemesting. Omdat Sedum onderhoudsarm is hoef je dat ook maar enkele keren per jaar te bemesten.

Ons advies is om het minimaal 1 keer per jaar te bemesten maar we raden aan om dit 2 tot 3 keer te doen voor een optimale dekking van de Sedummat.