Dat we bij de SedumSpecialist niet van stilzitten houden, bewijst ons nieuwe project maar weer eens. Het afgelopen jaar kregen we van veel bedrijven de vraag of we niet een partnerschap aan konden gaan. Een uitstekend plan wat ons betreft. Daarop besloten wij om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een speciaal platform en zo ontstond partners.sedumspecialist.nl.

Partnerplatform, hoe werkt dat?

Het bestelproces moet zo makkelijk mogelijk zijn, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarom hebben we gekozen voor een apart platform voor onze partners. Op deze manier kan er geen verwarring ontstaan over de groendak pakketten en -benodigdheden die we aanbieden. Particulieren zijn vaak op zoek naar een all-in-one pakket waarmee ze in één keer klaar zijn, terwijl je zakelijk misschien een bepaald product los of in grotere hoeveelheden wilt bestellen. Dat kan nu!

Bovendien profiteer je als partner van inkoopvoordeel op je bestellingen en heb je de mogelijkheid om op factuur te betalen. Hoeveel voordelen wil je nog meer?

Zij gingen je al voor

We zetten onze partners graag in het zonnetje! Zo zijn deze bedrijven je al voorgegaan als partner van de SedumSpecialist.

GardenPod

Een idee wat uit noodzaak is geboren, is inmiddels uitgegroeid tot een heus succes: GardenPod biedt de thuiswerker een fijne, professionele en comfortabele werkplek aan huis. Dit op maat gemaakte tuinkantoor staat binnen enkele uren op z’n plaats en een sedumdak vormt natuurlijk de perfecte finishing touch om jouw kantoor af te maken.

GardenPod, partner van de SedumSpecialist

Ventana Zonwering

Ventana Zonwering is dé specialist in binnen- en buitenzonwering. Maar naast raamdecoratie, kun je hier ook terecht voor (terras)overkappingen en cubes. Zo’n echte eyecatcher is natuurlijk pas echt compleet met een dak vol groen. En laten overkappingen en cubes daar nu net zeer geschikt voor zijn.

Fietsenstalling.nl

Voor de productie en levering van fietsenstallingen en bijbehorende producten moet je bij fietsenstalling.nl zijn. Ze bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder opties voor fietsenrekken, zonnepanelen en jawel, sedum daken. Zeg nu zelf, zo’n groene stalling ziet er toch hartstikke fleurig uit?

Bouw en Kozijnen Midden Nederland

Dat een aannemersbedrijf en kozijnenfabriek prima samengaan, dat bewijst Bouw en Kozijnen Midden Nederland. Vanuit architecten merken zij dat er steeds meer vraag is naar zowel verticaal als horizontaal groen. En horizontaal groen, daar weten wij wel raad mee. 😉

Kan ik ook partner worden?

Ja, dat kan! Ben jij bijvoorbeeld hovenier of heb je een webshop waar je sedum toepassingen wilt aanbieden? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 085 1305 495 of stuur een e-mail naar info@sedumspecialist.nl, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten